Udgivet i Dinosaur-Bloggen

Hvad skal I lave på ferien? 5 ideer til aktiviteter der er sjove for både børn og voksne

Af Dinosaurlegetøj.dk

Det kan være det er ved at være den tid, hvor I er i gang med at planlægge jeres næste familieferie, og derfor vil I gerne sørge for at der er noget at lave til alle både børn og voksne. Der er mange måder hvorpå man kan planlægge familieferie, og måske har I tidligere bare været i Danmark grundet at børnene har været for små, og måske er endelig på tide at komme udenfor Danmark.

Hvis dette er første uden for Danmark i Lanzarote med familien og de mindre, så kan det være lidt uoverskueligt at skulle finde på noget med familien, især hvis hvis I ikke kender området. Hvis I står i den situation, at I har brug for noget inspiration til hvad I kan lave, som er sjovt for både børn og voksne, så læs mere her, hvor I får 4 idéer til aktiviteter i alle sammen kan nyde.

1. Strandtur - nyd dagen på stranden og i vandet

De mange strande på Lanzarote gør det til et optimalt sted at have en strandtur. Uanset alder så kan det at tage på stranden være lige det man har brug for, hvad enten du bare gerne vil ligge på stranden og slappe af, eller du gerne vil bade i vandet, så kan stranden være forfriskende.

Der er mange forskellige ting du kan lave på stranden som familie. Der er rig mulighed for at sidde i vandkanten og plaske med de mindre børn, og lege i sandet. Bygge sandslotte eller grave huller, som kan fyldes med vand. Med de større børn kan i lege lidt længere ud i vandet, I kan medbringe vandpistoler og have en vandkrig langs vandkanten.

Derudover er en strandtur også det perfekte tidspunkt, at nyde en god og kold is for at blive kølet ned fra solens stråler, og det er en god pause fra alt vand sjoven.

2. Vandland - vandoplevelser til alle aldre

Det kan også være, at I ikke rigtigt er stand mennesker, og egentlig helst vil undgå alt sandet, men stadig have en chance for at nyde vand sjoven, så er der stadig en mulighed for jer. Der er mange forskellige vandlande rundt omkring i Lanzarote, hvilket betyder at I stadig kan have en masse sjov i vandet, og undgå alt sandet.

De mange forskellige badelande har forskellige ting at tilbyde, hvilket betyder, at der er rig mulighed for at finde noget hvor alle har mulighed for at nyde vandlandet og have en masse sjov.

Hvad enten det er de større børn, som gerne vil opleve nogle af de vildere vandrutchebaner, og lege lidt mere vildt i vandet. Eller de mindre børn, som plasker lidt rundt i børnebassinet, så er der mulighed for grin og glæde i vandlandet sammen med familien.

3. En hyggedag på hotellet - familie hygge og sjov

Hvis I har været på stranden eller i vandlandet, eller måske lige er landet i Lanzarote, så kan det være, at I bare har brug for en stille dag på hotellet. Dette er også en mulighed, og der kan findes mange forskellige ting, at lave på hotellet.

Hvad enten I sidder indenfor og leger med børnene og det legetøj de har medbragt, dinosaur legetøj eller dukker, eller I går på opdagelse rundt opdagelse i hotellet, og ser hvad der er, og hvad I kan lave. Så er der en rig mulighed for komme til at nyde en stille dag på hotellet sammen med familien.

Det kan også være, at I bare har brug for at sætte jer tilbage og nyde en film og spise nogle snacks sammen med børnene, eller måske sidder I med en god bog, mens børnene sidder på gulvet med deres legetøj.

Der er intet forkert i at tage en stille dag på hotellet, hvor I bare nyder hinandens tilstedeværelse.

4. Legeplads - find forskellige legepladser og få nye oplevelser med de mindre

Der er mange nye omgivelser på Lanzarote, og måske vil I forældre gerne rundt og se dem, og nyde de flotte naturscener, men ved også at det kan være lidt kedeligt for de mindre børn. Så kan det være en idé, at kigge på de forskellige legepladser rundt i Lanzarote.

Hvis I gerne vil se omgivelserne, men stadig gerne vil gøre turen spændende og sjov for børnene, så er det at tage på en legeplads en helt fantastisk idé. Dette giver børnene mulighed for at løbe rundt, og bruge deres energi, og de kan have det sjovt sammen med jer, og/eller andre børn, som de kommer til at møde på Lanzarote.

Derudover får I også muligheden for at se nogle nye omgivelser, men I tager hen til legepladsen, uanset om I vælger at gå, låne en bil, eller noget helt andet. I kan kombinere jeres ønske om flotte lokationer med børnenes ønske om sjov og leg, og få nogle helt fantastiske minder og dage, mens I er på ferie sammen.

Find det du mangler på dinosaurlegetøj.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 985 produkter fra mere end 71 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 2.279 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-16 08:43:23.

29
Produkttyper
985
Produkter
63
Brands
71
Forhandlere
2.279
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.